Navštíveno 1380x

8GB
zadní kryt angry bird
vodotěsný pouzdro
nabíječka+kabel
stav : používaný, lehce škráblej nahoře vedle př. foto. jinak ok plně funkční
5.0.1 + JB
cena 2,5k
Cau Nismo :D jeste jednou diky za info o motoru TDI :D a mohl by si mi poslat foto??? kamos neco takovyho chce. diky
se z tebe stal apple positive? :D

12.03.2012, 14:24 |
Mila Nismo nismo ... Ale když tě tak všichni známe, tak kdo ví, jestli to jabko není nějak divně heknutý nějakym androidem ... hmm ?

12.03.2012, 14:25 |
nome pls hoď mi real foto, je cz distribuce nebo dovoz ? jak starej ?
dik
Jéé foto.... prostě věc s nakouslym jabkem :D
MARI : ani omylem....koupil sem jen abych se ujistil že to je k hovnu..... to už sem stihnul a nepotřebuju to dal :)
Mila : 4S je první dobrej apple.... na jediný 4S se dá dostat droid takže tak :)
Nome... nějak to vyfotim a postnu to sem teda...
ta vodotěsná sračka neni na foto, nemám jí ted u sebe ;-)
(kdo dřív píše ten dřív bere at je to fér)
nome : jinak nevim odkud je nebo jak je starej.... takhle sem to už koupil takže netušim co a jak :)
pán sliboval že pošle záručák poštou ale nedorazil....takže asi nebude přes dva roky starej měl bejt v záruce skoro rok ještě... koupený asi u nás taky....
se po*eru, ted jsem koupil na Aukru , grrr :-(
hodina , co jsem ho zaplatil :-(
to se mi stává taky tohle pořád ;-))) něco koupim pak vlezu sem a ono to je tady :D

14.03.2012, 10:31 |
nome hele koukám že to tady furt je tak skusím trochu hokynařit :-) 2K včetně pošty prachy pošlu dopředu na účet ?
pro mě za mě ;-)
poštu nikdy nikomu neúčtuju nehledně na to že to můžu poslat z firmy zadáčo ;-)

14.03.2012, 10:49 |
nome | Upraveno: 2012-03-14 10:57:30
tak mi to hod na mail v profilu, vecer ti poslu prachy
2k to si děláte prdel, ...
je to epl tudíž bezcenej kus šrotu :) ...... zase nadruhou stranu je to iPhone4 bez GSM a GPS jinak je to stjený +/- utobus :)

14.03.2012, 13:48 |
Yawor ee, má tu půl ramky a nemá to retinu :)
/ale to bude ten autobus :-) /

14.03.2012, 16:06 |
nome retinu to má ale nemá to IPS display ale jen klasickej lcd :-)
retina je oznaceni hustoty pixelu na ctverecni palec
jinak koupeno :-)
je to hoooodne zabavy za malo penez
Yawor : jasan, epl to sice vydal za stejnou věc bez telefonu ale realita samo od lehce horšího displaye po půl ramky přes strašnej foťák apod.... jasan je to znát , půl ramky a už to hezky má záseky v menu apod takže iOS naprdět ;-)
ale jinak jo..... hodně zábavy za málo peněz to je
a v reálu to neni o tolikk tragičtější ten display ale když člověk vedle položí samsung tak je je z ipodu zázem černobílý zařízení který vůbec nesvítí :D

15.03.2012, 08:29 |
Yawor :-)))